SINGA is niet voor iedereen. Alleen de allerbesten komen bij SINGA terecht. SINGA Industrial Game Changers staat voor grensverleggende, doelgerichte innovatieve verandering op product en/of dienstniveau. Daarbij kiezen ze voor een multidisciplinaire benadering van mechanica, elektronica en software. Het gaat om serieuze transities waarbij ze de behoeften van de klant vertalen naar een hoogwaardig en innovatieve oplossing.

 

SINGA is een jonge succesvolle organisatie, met een sterke focus op flexibiliteit en kwaliteit. Bij SINGA werken techneuten die vaktechnische toppers zijn, betrokken zijn, zich verantwoordelijk voelen en een no-nonsense mentaliteit hebben. SINGA zoekt medewerkers die zich hierbij thuis voelen. Teamplayers die hun organisatie op een hoger niveau willen tillen. Zonder te veel bureaucratie, maar wel professioneel georganiseerd. Mensen die zich verder willen blijven ontwikkelen, meegroeien met SINGA en vooral plezier in het vak hebben.

 

SINGA zoekt ter versterking van haar team een:

 

Software engineer met vision & deep learning affiniteit

 

Wat ga je doen?

Samen met een jonge en enthousiaste club mensen met een passie voor techniek en innovatie, werk je aan grensverleggende innovaties die impact hebben! Ieder teamlid werkt vanuit zijn/haar eigen kennis en expertise om projecten te realiseren met resultaat voor de klant. De lat wordt hoog gelegd om opdrachtgevers het ‘wow’ effect te geven.

 

SINGA gelooft in de kracht van ‘samen’. Samen met de klant en samen binnen projectgroepen. Delen is vermenigvuldigen en maakt het mogelijk om tot goede inzichten te komen om de klant verder te helpen. Co-creatie is waar ze in veel projecten met de klant voor gaan. Afhankelijk van de wens van de klant zoeken ze naar de beste technische oplossing. Dit kan een vision oplossing zijn of Digital Twin toepassing. SINGA is gespecialiseerd in diverse disciplines als, vision & motion, Artificial Intelligence, software development en cloud technologie.

 

Wie ben jij?

Het zou geweldig zijn als je de volgende skills bezit:

 

 • Affiniteit met techniek en innovatie
 • Technieken binnen de vision en motion zijn voor jou bekend terrein
 • Ervaring met softwareprojecten
 • Bekend met technieken als Halcon / ROS / Open CV / Deep learning
 • Mechanica binnen projecten maakt het voor jou als extra uitdaging
 • Ervaring of een hoge mate van gedrevenheid en leergierigheid
 • Een gezonde dosis humor
 • De wil om elke dag weer iets beter te worden

 

Kortom: SINGA zoekt een proactieve teamplayer met passie voor techniek en graag elke keer iets nieuws, grensverleggend wil oppakken en tot een mooi eindresultaat wil brengen.

 


Wat biedt SINGA?

SINGA nodigt jou graag uit om te komen werken in een inspirerende en lerende werkomgeving. Wij geloven in het leren door het maken van fouten, fail fast!

 

Lijkt het jou leuk om deel uit te maken van dit team en mee te werken aan ‘state-of-the-art’ oplossingen? Wil jij graag werken in een jonge en lerende werkomgeving met een ‘Google’ mentaliteit?

 

Daarnaast:

 • Biedt SINGA goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden
 • Gelooft SINGA in eigen verantwoordelijkheid
 • Ben jij onderdeel van een jong en ambitieus team
 • Gezellige kwartaalborrels en uitjes
 • Werken aan grensverleggende projecten
 • Afwisseling, werken voor diverse opdrachtgevers en projecten binnen de industrie

Durf jij het aan?

Zie jij het zitten om met veel plezier naar je werk te gaan en samen te kunnen ‘sparren’ met collega’s? Wij kijken uit naar je reactie en gaan graag het gesprek aan.

Wil je meer inlichtingen over deze vacature of direct reageren? Neem dan contact op met Martijn Elkink (0315-651515) of stuur je reactie naar m.elkink@singa-bv.nl

Delen!