Wat ons bezig houdt

12-09-2018
In samenwerking met Smart Industry Boost en RCT Gelderland is Singa aanwezig op de Technisch Industriële Vakbeurs in Hardenberg. Het evenement voor de maakindustrie in Noord- en Oost Nederland! Bezoek ons in Hal 5, stand 521 (toekomstcampus).

22-05-2017
Eerste en Tweede Kamerleden konden tijdens het #lentediner de Achterhoek beleven. De mixed reality experience werd door SINGA gebouwd, voor en door de Achterhoek!

13-12-2016
Op 13 december 2016 verscheen er een leuk artikel over SINGA in de Gelderlander: „We zijn elke dag bezig met innovatie. Het is een misverstand om te denken dat het om techniek gaat. Als je wilt vernieuwen moet je transparant en spiritueel zijn. Innovatie is in de basis mensenwerk." Dat zegt Raymond Wentink (44), Hengeloër van geboorte en inwoner van Mariënvelde.

26-07-2016
Afgelopen week heeft SINGA ‘Industrial Game Changers’ een dekkend LoRa netwerk in Varsseveld aangelegd. Het netwerk biedt de mogelijkheid om binnen een straal van 10 kilometer rondom het LoRa-toegangspunt tienduizenden apparaten via het LoRa protocol op het internet aan te sluiten. Daarmee is SINGA klaar voor het ‘Internet of Things’!

07-06-2016
In juni gaat Raymond Wentink samen met 21 andere Achterhoekse ondernemers op werkbezoek naar het Amerikaanse Silicon Valley. SINGA zet zich in om de Achterhoek als Smart Industrie regio te profileren. Regionale omroep Regio8 interviewde hem in de aanloop naar de reis. Lees verder om het interview te bekijken..

31-05-2016
De eerste SINGA Hackathon is achter de rug! 2,5 dag hebben drie teams dag en nacht gezwoegd om technische hoogstandjes op te leveren. Lees verder voor een verslag.

03-03-2016
Tijdens deze bijeenkomst spraken CEO's van o.a. SINGA, Shell, Siemens, Airbone over de de snelle technologische veranderingen en de uitdagingen van de Oil & Gas community in het Smart Industry tijdperk

10-12-2015
SINGA was aanwezig op de talententuin bij de DRU in Ulft. Bekijk onze eerste VLOG waarin André Kuipers een 3D pasfoto laat maken bij ons op de stand!

09-11-2015
Op 6 en 7 november heeft SINGA haar deuren geopend. Op 6 november waren zakelijke relaties uitgenodigd om het vernieuwde pand te bewonderen en de SINGA projecten te bekijken. Ze werden getrakteerd op een smashing presentatie van de trendwatchers van de Fountainheads. Lees verder....

06-10-2015
Lancering van SINGA als nieuwe naam voor FWD Mechatronical Solutions is een feit. Het was tijd voor een krachtige, herkenbare naam en nieuwe uitstraling die past bij wat we doen en hoe we het doen: baanbrekend technologisch innoveren met inzicht passie en talent!