"Hire character, train skills"

KANSEN BIJ SINGA

Sinds onze oprichting in 1997, zijn we flink gegroeid. Maar we doen er alles aan om de ontspannen, plezierige en dynamische kleine zakelijke sfeer te behouden die ons heeft gebracht waar we nu zijn. Een van de beste dingen van het werken bij SINGA is de verscheidenheid en uniekheid van projecten. Als jij, net zoals wij, gedijt op nieuwe uitdagingen en afwisselend werk, is SINGA wellicht de juiste plek voor jou...

 

SINGA zoekt teamplayers met passie voor techniek die graag elke keer iets nieuws en grensverleggends willen oppakken en tot een mooi eindresultaat wil brengen. Heb jij de SINGA SPIRIT? Kom dan werken in een inspirerende en lerende werkomgeving met een “google” mentaliteit. Fouten maken moet!

 

Spreekt één van de functies je aan: stuur je brief en CV naar administratie@singa-bv.nl


Software engineer met deep learning affiniteit


Loop jij warm voor vision & deep learning technologie en combineer je dit graag met je software skills? Dan is dit de uitdaging voor jou! 

Senior software engineer


SINGA zoekt een ervaren software engineer met passie voor techniek die graag elke keer iets nieuws, grensverleggend wil oppakken en tot een mooi eindresultaat wil brengen.

Vision & motion engineer


SINGA zoekt een junior en een senior vision en motion engineer. Je rol bestaat uit het ontwikkelen, realiseren en in bedrijf stellen van vision en motion systemen.  

FRONT- EN/OF BACKEND DEVELOPER


Ben jij op zoek naar uitdaging en lijkt het je gaaf om te werken aan 'high tech' cloud platform technologie? Dit is je kans! Wij zoeken een front- en/of backend developer die graag het verschil wil maken.

Cloud platform webdeveloper

(startersfunctie)


SINGA zoekt een enthousiaste en leergierige starter die als developer wil meewerken aan een nieuw state-of-the-art cloud platform.