Wat ons bezig houdt

04-02-2021
Samen met kunstenaar Jólan van der Wiel heeft SINGA het Smart Distancing System ontwikkelt. Inmiddels is het eerste systeem in Nederland geïnstalleerd.

06-03-2020
A.s. Woensdag 11 maart gaat de 5de editie van de SINGA Hackathon van start! Dit jaar in samenwerking met De Feestfabriek, ook wel bekend van evenementen als de 'Zwarte Cross' en 'Manana Manana'. Blijf ons volgen voor meer info!

31-10-2019
Kom jij ook een bezoek brengen aan de Talententuin op 29 November a.s.? Het evenement gericht op het verbinden van jong talent en Achterhoekse bedrijfsleven. SINGA is aanwezig en wij vertellen je graag meer over ons bedrijf bij onze stand.

28-06-2019
Wil jij werken bij een gedreven club professionals die actief zijn op het snijvlak van innovatie en high tech oplossingen? Wij zoeken een frontend topper binnen ons team die samen met ons grensverleggend bezig wil zijn.

28-03-2019
Samen met een aantal partners hebben we ons ingezet om de bijeenkomst 'Boost Artificial Intelligence in uw organisatie' te organiseren. Voor ondernemers een mooie kans om meer inzicht te krijgen in de kansen die AI biedt voor je bedrijf.

30-01-2019
Wij zijn op zoek naar nieuwe collega's die ons helpen bij het realiseren van grensverleggende innovaties! Van software, Vision, Deep learning tot Artificial Intelligence en Industriële automatisering. Wij zoeken specialisten die elke dag beter willen worden.

12-09-2018
In samenwerking met Smart Industry Boost en RCT Gelderland is Singa aanwezig op de Technisch Industriële Vakbeurs in Hardenberg. Het evenement voor de maakindustrie in Noord- en Oost Nederland! Bezoek ons in Hal 5, stand 521 (toekomstcampus).

22-05-2017
Eerste en Tweede Kamerleden konden tijdens het #lentediner de Achterhoek beleven. De mixed reality experience werd door SINGA gebouwd, voor en door de Achterhoek!

13-12-2016
Op 13 december 2016 verscheen er een leuk artikel over SINGA in de Gelderlander: „We zijn elke dag bezig met innovatie. Het is een misverstand om te denken dat het om techniek gaat. Als je wilt vernieuwen moet je transparant en spiritueel zijn. Innovatie is in de basis mensenwerk." Dat zegt Raymond Wentink (44), Hengeloër van geboorte en inwoner van Mariënvelde.

26-07-2016
Afgelopen week heeft SINGA ‘Industrial Game Changers’ een dekkend LoRa netwerk in Varsseveld aangelegd. Het netwerk biedt de mogelijkheid om binnen een straal van 10 kilometer rondom het LoRa-toegangspunt tienduizenden apparaten via het LoRa protocol op het internet aan te sluiten. Daarmee is SINGA klaar voor het ‘Internet of Things’!

07-06-2016
In juni gaat Raymond Wentink samen met 21 andere Achterhoekse ondernemers op werkbezoek naar het Amerikaanse Silicon Valley. SINGA zet zich in om de Achterhoek als Smart Industrie regio te profileren. Regionale omroep Regio8 interviewde hem in de aanloop naar de reis. Lees verder om het interview te bekijken..

31-05-2016
De eerste SINGA Hackathon is achter de rug! 2,5 dag hebben drie teams dag en nacht gezwoegd om technische hoogstandjes op te leveren. Lees verder voor een verslag.